Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 35: Berging op schoolplein

Week 35: Berging op schoolplein
Week 35: Berging op schoolplein
Werk in uitvoering 2 sep 2022

In opdracht van Stichting MosaLira zijn de Falco monteurs afgelopen week aan het werk geweest bij Basisschool Het Mozaïek in Maastricht.

Niet standaard

Soms biedt een standaard, eenvoudige berging al de oplossing maar in dit geval is er een zogenaamde SPEC FalcoLok berging geplaatst. Aan één zijde staat de berging namelijk tegen een bestaande muur. Dan is het niet nodig om de overkapping uit te voeren met vier wanden, en zijn drie wanden voldoende. De berging heeft een afmeting van 300x300 cm en een hoogte van 210 cm. De basis van de berging is een verzinkt stalen constructie en wanden zijn van FSC® gecertificeerd hardhouten open latten. Het dak is van aluzinc profielbeplating. De berging is uitgerust met regenwaterafvoer en een bladvanger en een enkele deur die af te sluiten is met een cilinderslot.

FalcoLok serie

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok 500 ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De FalcoLok wordt vooral ingezet als fietsenberging. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen.

Inrichting schoolplein

Bent u verantwoordelijk voor een veilig en opgeruimd schoolplein? Onze overkappingen en bergingen zijn perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. Ook hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!