Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn

Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn
Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn
Werk in uitvoering 21 jan 2022

Aannemersbedrijf Mulder in Apeldoorn had al een Falco overkapping staan. In de loop der jaren was deze echter te klein geworden om alle fietsen en bromfietsen van het personeel te stallen. De vraag aan Falco was om twee dezelfde overkappingen te produceren, leveren en monteren. Geen probleem voor Falco: met ons moderne machinepark, productieafdeling en poedercoatafdeling onder één dak heeft u de mogelijkheid om bestaande standaard producten iets aan te passen, uit te breiden of een totaal nieuw product te ontwerpen! 

De twee stuks overkappingen hebben een lengte van 6 meter en een diepte van ca. 2,5 meter. De wanden zijn van aluzinc profielplaten en zijn gepoedercoat in RAL 3000. Het dak is ook van auzinc en de constructie is van thermisch verzinkt staal: onverwoestbaar! De bestrating werd naderhand, uiteraard ook door de VCA gecertificeerde Falco monteurs, weer netjes in orde gemaakt.

Ook een op maakt gemaakte 'Special'? Falco is de specialist in fietsparkeren! Al ruim 70 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen en fietsoverkappingen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland.Samen met de projectadviseurs van Falco, zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!