Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 3: Fietsen parkeren en opladen op bedrijfsterrein

Week 3: Fietsen parkeren en opladen op bedrijfsterrein
106177 fietsoverkapping fietsenrek met oplaadpunt
Werk in uitvoering 17 jan 2020

In opdracht van Vosselman Buiten heeft Falco bij Knipidee in Almere een fietsoverkapping FalcoLok 300 geplaatst.  Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit een startvak en twee aanbouwvakken. De bekleding van de achterzijde en de kopwanden bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten open latwerk. In het midden van de achterwand is een doorgang van 200 cm. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en de dakrand wordt thermisch verzinkt om een lange levensduur te garanderen.

Samen met de fietsoverkapping zijn er ook drie FalcoSound fietsenrekken geleverd t.b.v. 27 plaatsen. Vier plaatsen zijn voorzien van oplaadpunten. 

Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!