Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging

Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Werk in uitvoering 22 jul 2022

Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en Stichting Vlietkinderen werden op maat gemaakte bergingen ontwikkeld voor Peuterspeelzaal De Lusthof en Buitenschoolse Opvang Stoer en Robuust in Voorburg. 

Op maat gemaakt

Een 'gewone' berging is uiteraard een prima alternatief, maar deze op maat gemaakte berging, welke geschikt is voor het parkeren van drie BSO bussen, biedt net dat beetje extra! De berging bij De Lusthof heeft namelijk drie compartimenten met elk een eigen af te sluiten deur. De deur is extra breed met 135 cm. In elk compartiment past precies één BSO bus. Bij Stoer en Robuust zal een berging voor vijf BSO bussen komen. 

Falco's overkappingen vindt u in heel Nederland en daarbuiten. Met fietsoverkappingen, transparante overkappingen, scootmobiel overkappingen, droogloopoverkappingen, overkappingen voor opslag of berging is Falco de specialist in overkappingen voor uw buitenterrein en openbare ruimte. Ook voor fietsenstallingen op maat bent u bij Falco aan het juiste adres!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!