Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 28: Wachtvoorziening Piet Smitkade Rotterdam

Week 28: Wachtvoorziening Piet Smitkade Rotterdam
108124 Wachtruimte Piet Smitkade Rotterdam
Werk in uitvoering 16 jul 2021

In Stadionpark Rotterdam vinden veel evenementen plaats in De Kuip en in een mogelijk nieuw stadion voor Feyenoord. Al die evenementenbezoekers wil men op een goede manier van en naar dat gebied laten reizen op een manier waarbij reizen met de auto zo veel mogelijk wordt ontmoedigd. Personenvervoer met de watertaxi of waterbus wordt gestimuleerd!

Aan de Piet Smitkade ligt een drijvende stalen constructie waar boten kunnen aanmeren. De voorliggende vlonder is de afgelopen weken voorzien van een overkapping die bestemd is voor wachtende passagiers. De passagiers staan vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen in ieder geval droog!

De wachtruimte heeft een afmeting van ca. 40x5 meter en heeft aan twee zijden glazen wanden. De glazen wanden zijn subtiel bestickerd. De overige twee zijden zijn open. De staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs. De overkapping is compleet aangeleverd en gemonteerd met o.a. LED verlichting en een dak dat geschikt is voor sedum.

Alles uit eigen fabriek

Deze luxe wachtruimte is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Ook het poedercoaten is in eigen huis gedaan. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping op locatie. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!