Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal

Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Werk in uitvoering 15 jul 2022

Fietsen netjes en droogparkeren bij een school? En daarnaast ook de gelegenheid om de e-bike op te laden? Bij het Carmel College in Oldenzaal staan meerdere FalcoRail Low fietsoverkappingen in de kleur RAL 5013, kobaltblauw. De fietsen kunnen netjes geparkeerd en eventueel opgeladen worden bij de FalcoForce fietsaanleunbeugels. De beugels zijn ook gepoedercoat in de kleur kobaltblauw.

FalcoRail Low fietsoverkapping

De FalcoRail heeft een transparant karakter: het dak is van glashelder polycarbonaat en de fietsoverkapping heeft geen wanden. Een voordeel is dat de sociale controle mogelijk blijft en de stalling mooi opgaat in de omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedecoat in de huiskleur van het Carmel College: RAL 5013, kleur kobaltblauw. De FalcoRail fietsenstalling is verkrijgbaar in een enkelzijdige of een dubbelzijdige uitvoering. Daarnaast is er een hoge FalcoRail overkapping voor compact fietsparkeren leverbaar wanneer er voor etage fietsenrekken zoals de FalcoLevel Premium of de FalcoLevel Eco gekozen wordt.

FalcoForce fietsaanleunbeugel met oplaadpunt

De FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. De beugels zijn voorzien van twee oplaadpunten en zijn ook gepoedercoat in RAL 5013. FalcoForce is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Inrichting schoolterrein

Het inrichten van het buitenterrein van een school of college vraagt om een doordachte visie en kennis van de schoolsituatie. Kijk op www.falco.nl en doe inspiratie op voor uw schoolplein! Of kijk op Pinterest bij het bord Schoolterrein inrichten om Ideeën op te doen. Komt u er niet uit? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!