Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 27: carport in woonwijk

Week 27: carport in woonwijk
110499 overkappingen carport woonwijk
Werk in uitvoering 3 jul 2020

In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.

FalcoPlana 

Carport FacloPlana is ideaal om (bedrijfs)auto's en bedrijfsgoederen droog te stallen. Bovendien is het design straks en modern. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en de afwatering gaat via kolommen. De staalconstructie is thermisch verzinkt en gepoedercoat in RAL 7039. Deze carport is op maat gemaakt; de kolommen zijn iets gedraaid en de staanders zijn voorzien van een smalle vernauwing.

Onlangs heeft Falco ook FalcoPlana overkappingen geplaatst in een woonwijk in Helmond.

Tevreden klant

Na plaatsing van de carport heeft de klant laten weten zeer tevreden te zijn over het hele traject van informatie inwinnen, offerte begeleiding tot het monteren en afronden.

Advies

Ook interesse in een carport voor uw bedrijf of woning? Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies (0546 55 44 44 of info@falco.nl).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!