Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp

week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp
108444 montage overkapping fietsparkeren fietsenrekken
Werk in uitvoering 26 jun 2020

Op het parkeerdek van winkelcentrum Markthof in Hoofddorp heeft Falco deze week een fietsoverkapping en fietsenrekken geplaatst in opdracht van VMV Projecten.

Fietsenstalling

Op de beteonvloer van het parkeerdek is een FalcoGamma Hi overkapping geplaatst, bestaand uit een beginvak en 6 aanbouwvakken. De FalcoGamma Hi is een moderne overkapping die zich kenmerkt  door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen waaronder de fietsen droog gestald kunnen worden. De hoogte van de fietsoverkapping zorgt ervoor  dat men niet hoeft te bukken om de fiets te parkeren.  Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.

Fietsenrekken

Falco heeft ook fietsenrekken geleverd voor het parkeren van 60 fietsen. Enkelzijdig fietsenrek van het model A-11 is al jaren het meest toegepaste fietsenrek van Falco en bestaat uit een stalen basisframe met daarop wielbeugels in paperclip vorm. Het fietsenrek is verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende aantal fietsplaatsen. In totaal heeft Falco 22,5 meter aan fietsenrek geleverd en vastgezet.

Webshop

Fietsenrekken zoals de A-11 zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Voor het bestellen van meer compleze producten zoals overkappingen, verwijzen wij u graag naar onze afdleing Verkoop ( bereikbaar via info@falco.nl of 0546 55 44 44).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!