Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten

Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten
103690 overkapping scooterberging
Werk in uitvoering 24 jun 2019

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed heeft Falco een op maat gemaakte FalcoLok 600 geleverd aan appartementencomplex Harvest. De overkapping wordt gebruikt als scooterberging.

De overkapping bestaat uit een dak van aluzinc profielplaten en is bekleed met open latwerk van FSC gecertificeerd hardhout. De overkapping is voorzien van een draaideur met deurbegrenzer met ketting en drukveer.
De constructie van de fietsenberging is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei.

Er zijn 15 wandcontactdozen gemonteerd aan het stalen frame van de FalcoLok, deze zijn bedoeld om scooters op te laden. Tevens heeft Falco deze overkapping voorzien van LED verlichting en bewegingsmelder met kabeldoos.

Falco monteurs hebben de overkapping geplaatst en ook zorg gedragen voor de herbestrating.

 

 

103690 overkapping scooterberging
103690 overkapping scooterberging
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!