Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk

Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk
Week 24: Uitbreiding bestaande overkapping Basisschool De Lunetten, Heemskerk
Werk in uitvoering 18 jun 2021

Bij Basisschool De Lunetten in Heemskerk plaatsten de monteurs van Falco enige jaren terug een FalcoLok overkapping. Begin 2021 ontstond de behoefte aan een grotere overkapping. De 'oude' overkapping voldeed verder nog aan alle eisen dus een nieuwe kopen zou zonde zijn. Gelukkig was dat ook niet nodig! De bestaande FalcoLok kon worden uitgebreid door een aantal nieuwe wandpanelen toe te voegen. Mogelijk gemaakt omdat het met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak in Vriezenveen relatief eenvoudig is om bestaande standaard producten aan te passen! De afmeting van de berging is nu 10x4 meter. 

Uitbreiding

Het grote voordeel van de FalcoLok is dat deze overkapping, ook naderhand nog, uit te breiden is in zowel de lengte als in de breedte. De uitbreiding is goed te zien aan de kleur van de nieuwe houten belatting. Ook de nieuwe belatting zal na verloop van tijd vergrijzen zodat weer één geheel ontstaat. Naast de nieuwe panelen zijn de aluzinc dakplaten van de gehele overkapping vervangen en is de overkapping voorzien van bladvangers. 

Advies op maat

Ons assortiment overkappingen is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!