Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport

Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport
108343 fietsoverkapping fietsparkeren etagerek dubbellaags fietsparkeren
Werk in uitvoering 12 jun 2020

Onze monteurs waren afgelopen week met een vrachtwagen vol Falco producten in Hamburg, bij het vliegveld. Er zijn twee FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst met hieronder etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsparkeervoorzieningen zijn bestemd voor de medewerkers van Hamburg Airport.

Onze overkappingen bestaan uit een beginvak en kan naar wens uitgebreid worden met aanbouwvakken. De overkappingen die in Hamburg zijn geplaatst bestaan uit een beginvak en twee aanbouwvakken. Het dak van de FalcoZan fietsoverkapping is versterkt, zodat de overkapping een windlast aan kan die hoort bij deze Duitse regio. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de etagerekken FalcoLevel Premium+. Deze fietsenrekken zijn eenzijdig en door het dubbellaagse parkeersysteem kunnen er dubbel zo veel fietsen geparkeerd worden.In totaal staan er onder de twee enkelzijdige fietsoverkappingen 32 fietsenrekken FalcoLevel Premium+ met 16 plaatsen. 

Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!