Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 2: Project Leven zonder auto!

Week 2: Project Leven zonder auto!
112222 etage fietsenrek FalcoLevel Premium Luxemburg
Werk in uitvoering 15 jan 2021

Deze week een montageproject in Luxemburg! In de wijk Limpertsberg in Luxemburg stad is een nieuwbouwproject op het gebied van huisvesting gerealiseerd. Het project heeft de naam VSV gekregen. VSV staat voor Vivre Sans Voiture, oftewel "Leven zonder auto"! De doelstellingen, die met name worden bereikt door het ontbreken van garages en parkeerplaatsen, zijn o.a. verbetering van levenskwaliteit voor de bewoners en een toename van de openbare ruimte. Als marktleider in fietsparkeervoorzieningen en producent van duurzame producten draagt Falco graag haar steentje bij.

Onze collega's van vertegenwoordiger Marx s.ar.l. plaatsten op divere plekken FalcoLevel Premium+ etagerekken. De fietsenrekken zijn vrij te gebruiken voor de bewoners van de wijk Limpertsberg. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem en is herkenbaar aan het unieke, rode pijl handvat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!