Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel

Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Week 2: overkappingen voor handicarts bij Golfclub De Koepel
Werk in uitvoering 14 jan 2022

Bij Golfclub De Koepel in Wierden zijn deze week drie overkappingen geplaatst die gebruikt gaan worden om de handicarts/buggy's en trolly's te stallen. Uiteraard kunnen ook fietsen hier worden geparkeerd. Twee van de overkappingen zijn uit de enkelzijdige FalcoTel-E serie en de overkapping die in het midden staat is de dubbelzijdig FalcoTel-D. Door de wijze van opstelling is een mooi afgebakend stukje terrein gereserveerd om de bezoeker van De Koepel tot dienst te zijn.

Populair

De FalcoTel is vooral populair doordat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat etc. etc. Klik hier voor een overzicht. 

VCA

Van ontwerp tot productie heeft Falco alle disciplines in huis en alles onder één dak. Falco’s VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de producten op locatie.Geïnteresseerd in advies? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!