Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 19: Cycle Hub bij Astellas Meppel

Week 19: Cycle Hub bij Astellas Meppel
Week 19: Cycle Hub bij Astellas Meppel
Werk in uitvoering 17 mei 2021

Een Cycle Hub is een compleet ingerichte fietsoverkapping met voor elke fiets een geschikt rek! In de extra hoge overkapping bij Astellas staan o.a. etagerekken, fietsaanleunbeugels en ophangrekken.

Het fietsparkeersysteem dat in elke cycle hub aanwezig is, is een etage systeem. Dat betekent dat er dubbel zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde oppervlak. De FalcoLevel Premium is een gebruiksvriendelijk fietsenrek. Ook aan de e-biker is gedacht: een deel van de rekken is uitgerust met een oplaadpunt. Het onderste rek is geschikt voor e-bikes; de groen gepoedercoate oplaadpunit buigt zich naar de fietser toe. 

Met de FalcoHanger wordt de fiets geparkeerd middels het stuur; zo is er minder risico dat er schade aan de velg ontstaat. De FalcoHanger is geschikt voor bijna alle soorten fietsen!

Scooters en/of bijvoorbeeld bakfietsen kunnen netjes geparkeerd worden tussen de FalcoLean fietsaanleugels, ook wel fietsnietjes genoemd. 

Er is veel onderzoek gedaan om te achterhalen wat de gebruikers precies verwachtten van een cycle hub qua voorzieningen en service. De cycle hub bij Astellas is daarom uitgerust met de fietsreparatie-zuil FalcoFiks 2.0De FalcoFiks 2.0 is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets snel en makkelijk zelf uit te voeren. Zo blijft de fietser fietsen! Een cycle hub met een extra service in de vorm van een zitbank, een afvalbak met eventueel een asbak komt ook vaak voor.

De cycle hub is afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping en wordt op maat gemaakt naar wens van de klant.  De stalen delen van de cycle hubs kunnen in een gewenste kleur gepoedercoat worden. Onze eigen afdeling productontwikkeling kan op aanvraag mooie renderingen maken waarop goed te zien is hoe het uiteindelijke product er uit komt te zien. Voor een cycle hub op maat neemt u contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij adviseren u graag! Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!