Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk

Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk
Week 18: overkappingen met wanden van traliewerk
Werk in uitvoering 6 mei 2022

Op twee verschillende locaties is deze week een FalcoLok fietsenstalling met wanden van traliepanelen geplaatst. Wilt u een andere wandbekleding? Kijk hier voor de mogelijkheden.

  • Bij Bouwbedrijf Dol in Purmerend heeft de overkapping een afmeting van 250x400 cm en een dubbele deur aan de korte zijde. Het dak is van aluzinc profielplaten en is geschikt gemaaktvoor sedum dakvegetatie.
  • Bij VDG Schiphol II in Hoofddorp staat een overkapping met een afmeting van 500x400 cm en een enkele deur aan de korte zijde, centraal in het midden. Ook bij deze fietsenstaling is het dak geschik voor sedum. 

Fietsparkeersystemen

In de overkapping bij Schiphol staan FalcoSound fietsenrekken. Op zoek naar andere fietsparkeersystemen? Kijk hier voor bijvoorbeeld fietsaanleunbeugels of fietsstandaards. Of kies voor etage fietsenrekken zoals de FalcoLevel Premium+. Uiteraard bieden wij overkappingen aan die geschikt zijn voor het dubbellaags fietsparkeren. 

Één aanspreekpunt

Na plaatsing van beide overkapping volgde herbestrating. Al deze werkzaamheden werden uitgevoerd door Falco's VCA gecertificeerde monteurs. Van ontwerp naar opdracht en van productie naar montage één aanspreekpunt. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.   

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!