Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam

Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam
Week 17: straatmeubilair bij Woonboulevard Zaandam
Werk in uitvoering 29 apr 2022

In opdracht van Bouwman Infra Noordbroek is de woonboulevard aan de Cornelis Ouwjanstraat in Zaandam voorzien van straatmeubilair

FalcoBloc serie

Op de woonboulevard zijn een vijftal zitplekken gecreëerd, bestaande uit FalcoBloc banken met rugleuning, FalcoBloc afvalbakken met klep en FalcoBloc plantenbakken. Als de plantenbakken binnenkort gevuld worden met fleurige voorjaarsbloemen of winterharde planten heeft de Woonboulevard een flinke upgrade en aantrekkelijker aanzicht gekregen! De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. 

Fietsaanleunbeugels

Daarnaast zijn er 15 FalcoFair fietsaanleunbeugels geplaatst. Met de FalcoFair krijgt een plein of winkelcentrum net iets meer flair. De fiets kan tegen de beugel worden gezet en extra bevestigd worden met een kettingslot.

Productie en montage

De ervaren VCA gecertificeerde monteurs van Falco leveren meestal fietsoverkappingen op, maar ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld fietsenrekken, verkeersvoorzieningen zoals afzetpalen en verkeersgeleiders en straatmeubilair zoals boombanken en boomroosters draaien zij hun hand niet om. Ook de herbestrating is meegenomen. Alle producten van dit project worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Advies

Wilt u advies over de inrichting van uw buitenruimte met straatmeubilair, verkeersvoorzieningen of fietsparkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!