Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 17: Fietsenrekken in kleur!

Week 17: Fietsenrekken in kleur!
Week 17: Fietsenrekken in kleur!
Werk in uitvoering 28 apr 2023

Voor de gemeente Noordoostpolder zijn in het centrum van Emmeloord 10 fietsenrekken geplaatst uit de serie Ideaal 2.0. Het Ideaal 2.0 fietsenrek is mooi en kwalitatief en zorgt voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Ook fietsen met een bredere band tot 55 mm kunnen geparkeerd worden in dit rek. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets tegen beschadiging.

Kleur

Net als alle fietsenrekken uit het programma is ook de Ideaal 2.0 thermisch verzinkt. Daarna zijn de rekken voor Emmeloord gecoat in Noir Sablé 2200. Bent u op zoek naar een fietsenrek dat opvalt door een felle kleur, of gepoedercoat is in de huiskleur van uw bedrijf? Wilt u dat het oplaadpunt van een fietsenrek extra opvalt? Falco ontwerpt en produceert al haar fietsparkeersystemen|, maar ook het poedercoaten gebeurt in eigen beheer in onze vestiging in Vriezenveen! Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. Hieronder vindt u diverse voorbeelden van fietsenrekken in kleur.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!