Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek

Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Week 16: Overkapping met damwand in kleur, Zuidbroek
Werk in uitvoering 23 apr 2021

Net als HD Packaging uit Zuidbroek op zoek naar een fietsenstalling in de kleuren van uw bedrijf? Met een eigen ontwerpafdeling en ons uitgebreide machinepark is het voor ons eenvoudig om een overkapping geheel naar uw wens op te leveren. Transport en montage gebeurt ook in eigen beheer; met onze VCA gecertificeerde monteurs wordt elke overkapping veilig op locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Wij verzorgen uw project van A t/m Z! 

De FalcoZan-180 is een open overkapping met een sterkte en stabiele constructie. Daarnaast kenmerkt deze stalling zich door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast. HD Packaging koos voon een afwerking met damwand, gepoedercoat in RAL 7000, pelsgrijs. De fietsoverkapping heeft een afmeting van 250x800 cm en een hoogte van 225 cm. Op zoek naar een vergelijkbaar model, maar met de mogelijkheid om de fietsoverkapping af te sluiten door middel van een enkele deur, dubbele deur of schuifdeur? Dan raden wij de FalcoLok serie aan. 

De FalcoZan, alsook de FalcoLok overkappingen en bergingen zijn ook verkrijgbaar met een groendak

Zoekt u voor uw buitenterrein een geschikte fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco.  Zij geven u graag advies, ook op locatie is dit mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!