Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 16: Opening busstation Kervelplein Westerhaar

Week 16: Opening busstation Kervelplein Westerhaar
Week 16: Opening busstation Kervelplein Westerhaar
Werk in uitvoering 20 apr 2023

Deze week was de feestelijke opening van het heringerichte Kervelplein in Westerhaar. Het Kervelplein onderging een transformatie om een levendige en bruisende plek te worden voor de bezoekers van het busstation, maar ook voor de inwoners van Westerhaar. Gemeente Twenterand wilde een plein dat klaar is voor de toekomst. Reko Raalte kreeg de opdracht en benaderde Falco voor de inrichting van het straatmeubilair.

Bij het herinrichten is aandacht besteed aan alle aspecten die belangrijk zijn voor een optimale reiservaring. Het middelpunt van het busstation is de nieuwe wachtruimte. Deze zogenoemde Cycle hub is een op maat gemaakte overkapping die fungeert als een overdeke zitplek in combinatie met een fietsenstalling. Dé oplossing voor de wachtende reiziger én de reiziger die op de fiets naar het busstation komt! Dankzij de wanden van veiligheidsglas is de sociale controle groot. De LED verlichting zorgt voor een nog veiliger gevoel in de avond. Elders op het plein staan fietsaanleunbeugels en een oplaadpunt voor e-bikes.

Om het gehele plein een gebruiksvriendelijke, open en groene uitstraling te geven zijn naast de nieuwe beplanting diverse zitplekken gecreëerd. Onze FalcoBloc bankjes zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor een ontspannen zitervaring. Met hun moderne en stijlvolle design passen ze perfect bij de uitstraling van het plein. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat je er het hele jaar door van kunt genieten. Naast comfort bieden we ook duurzaamheid. Onze FalcoJona afvalbakken zijn strategisch geplaatst op het plein om ervoor te zorgen dat het schoon en opgeruimd blijft. Ze zijn robuust en gemakkelijk te gebruiken. Zo dragen we samen zorg voor een schone en aantrekkelijke omgeving waar iedereen van kan genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om de buitenruimte duurzaam in te richten! Bel ons op 0546 55 44 44 om een afspraak te maken of bekijk ons Pinterest bord Publieke Ruimte inrichten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!