Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 15: Fietsoverkapping plus containerberging, Breukelen

Week 15: Fietsoverkapping plus containerberging, Breukelen
111208 fietsenstalling en containerberging
Werk in uitvoering 16 apr 2021

Bij Securitas in Breukelen werden een fietsenstalling en een containerberging geplaatst; een kleine en een grote overkapping uit dezelfde serie. De FalcoLok serie is één van de meest vandalismebestendige serie overkappingen in ons programma. Uitbreiden in diepte of breedte? Keuze hebben uit diverse wandbekledingen? Een sedum dak? Een grote fietsenstalling of juist een kleine berging? Spelen met kleur? Bestickering? LED verlichting of oplaadpunten voor e-bikes in de overkapping? Een schuifdeur of een dubbele deur? Het is allemaal mogelijk met de FalcoLok serie. Mail info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44 voor rechtstreeks contact.

Fietsoverkapping FalcoLok-600

De grote FalcoLok-600 fietsenstalling bij Securitas heeft een afmeting van ca. 600x600 meter heeft een hoogte van 275 cm. Zo hoog, dat er etage fietsenrekken in passen! En dat betekent weer dat er twee keer zoveel fietsen diefstalveilig gestald kunnen worden dan in een standaard FalcoLok-600 overkapping. In dit geval biedt de stalling plaats aan maar liefst 48 fietsen die netjes geparkeerd worden in Falcolevel Eco fietsenrekken. Dit etage fietsenrek is een budgetvriendelijk fietsparkeersysteem maar dat feit doet niets af aan de gebruiksvriendelijkheid. De aanwezige gasdrukveer maakt parkeren op de bovenste etage eenvoudig. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+.

Fietsoverkapping FalcoLok-300

Daarnaast is een FalcoLok-300 overkapping geplaatst die dienst doet als containerberging. De afmeting is 300x400 cm en de berging heeft een hoogte van 210 cm. Met de wanden van FSC®-gecertificeerd  hardhouten belatting is de uitvoering is hetzelfde als de FalcoLok-600.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!