Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 15: Fietsberging met wanden van damwand

Week 15: Fietsberging met wanden van damwand
Week 15: Fietsberging met wanden van damwand
Werk in uitvoering 13 apr 2023

Woonzorgcentrum Ter Weel, gelegen in het centrum van Goes in Zeeland, biedt verpleeghuiszorg aan zowel residentiële cliënten als cliënten die gebruik maken van dagbesteding. Voorheen werden de fietsen van zowel bezoekers als medewerkers blootgesteld aan de elementen, maar er is recentelijk een overdekte fietsenstalling geïnstalleerd om deze situatie te verhelpen. De keuze viel op een FalcoLok-300 berging van maar liefst 28 meter lang, die plaats biedt aan 63 fietsen die netjes kunnen worden geparkeerd in de Ideaal 2.0 fietsenrekkenDeze rekken zijn voorzien van rubberen hulzen om de voorvork van de fietsen te beschermen tegen beschadiging.

Flexibele overkapping

De FalcoLok is een bijzondere overkapping en een van de meest populaire bergingen van Falco. Deze overkapping onderscheidt zich niet alleen door zijn robuuste en stabiele constructie, maar ook door de diverse opties voor wandafwerking. Voor het project bij Stichting Zorggroep Ter Weel werd er gekozen voor damwandplaten met een RAL 7001 gepoedercoate afwerking als wandbekleding. Meer informatie over de verschillende soorten wandbekleding die beschikbaar zijn, is hier te vinden..

Complete overkapping

De fietsenstalling kan worden afgesloten met een enkele deur die is voorzien van een stormketting en deurdranger. Bovendien is de overkapping uitgerust met LED-verlichting die wordt geactiveerd door middel van een bewegingssensor. Voor degenen die hun e-bike willen opladen, zijn er wandcontactdozen geïnstalleerd. Als je op zoek bent naar fietsenrekken met ingebouwde oplaadpunten, bekijk dan ons assortiment hier.

Overkapping voor uw zorginstelling?

Als u een overkapping wilt voor uw locatie, neem dan contact op met Falco voor een op maat gemaakt advies. Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om u te helpen, zelfs op locatie! Bel ons op 0546 55 44 44 of stuur een e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt ook ons Pinterest-bord " Buitenterrein Zorginstelling inrichten" bekijken voor nog meer inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!