Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 14: Dubbellaags fietsparkeren bij appartementenblok in Leiden

Week 14: Dubbellaags fietsparkeren bij appartementenblok in Leiden
Week 14: Dubbellaags fietsparkeren bij appartementenblok in Leiden
Werk in uitvoering 6 apr 2023

De Ananas te Leiden is een nieuwbouwproject van circa 400 appartementen plus commerciële plint op de rand van de Leidse binnenstad,

In de kelder van het complex is er gelegenheid om de auto en fiets te parkeren. Om de ruimte optimaal te benutten is gekozen voor een zogenaamd dubbellaags fietsenrek: een fietsenrek waarbij de fietse op twee niveaus kan worden geparkeerd. Bij de onderste plaatsen van het rek wordt de fiets eenvoudig in het rek geschoven. Ook parkeren op het bovenste niveau gaat moeiteloos: de bovengoot wordt met een vloeiende beweging gemakkelijk verschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Bekijk hier de productdemo en overtuig u van het gebruikersgemak van de FalcoLevel Premium+!

Vooraf werd door onze design afdeling een plaatsingsplan gemaakt. Er kunnen in totaal 400 fietsen in de rekken geparkeerd worden.

Fiets opladen

De e-bike parkeren in dit dubbellaagse fietsenrek? Geen probleem, de FalcoLevel Premium+ is nu ook leverbaar met een geïntegreerd oplaadpunt. Het oplaadstation is te gebruiken voor fietsen die geparkeerd staan in het onderste gedeelte. Om de oplaadunits op te laten vallen zijn ze gepoedercoat in RAL 6018, kleur groen.

 

Advies

Wilt u ook advies over welk fietsparkeersysteem u het beste kan gebruiken? Of weten welke fietsparkeersystemen nog meer geschikt zijn voor e-bikes er nog meer zijn? Onze projectadviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel 0546 - 55 44 44, chat of mail naar info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!