Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel

Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel
Week 13: bewegwijzeringsborden bij Gemeentehuis Capelle aan den IJssel
Werk in uitvoering 1 apr 2022

De Gemeente Capelle aan den IJssel kwam bij Falco voor bewegwijzeringsborden, welke bij het gemeentenhuis geplaatst werden. De Gemeente had in het verleden al FalcoLinea afvalbakken ontvangen; en na wat brainstormen zijn in dezelfde stijl de bewegwijzeringsborden gemaakt.  

Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie, bestaande uit o.a. banken, picknicksets, afvalbakken en plantenbakken, valt op door de bijzondere vormgeving: hardhouten belatting welke ingeklemd worden door een platstalen strip. Alle producten uit de serie worden geproduceerd in eigen fabriek. Daarom is het voor ons eenvoudig om van een standaard product een 'special' te ontwerpen en produceren. De bewegwijzeringsborden zijn gemaakt van dezelfde platstalen strip die ook gebruikt wordt voor een FalcoLinea afvalbak. Een keer wat anders dan de standaard bewegwijzeringsborden die je overal al ziet!

De borden zijn van thermisch verzinkt platstaal, zijn vervolgens (ook in eigen fabriek) gepoedercoat in antracietgrijs RAL 7021 en bestickerd.  Bent u voor de buiteninrichting ook op zoek naar een zogenaamde 'special' of een totaal nieuw ontwerp? Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee! We adviseren u graag via de mail; info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!