Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 11: e-bike parkeren en opladen bij Rechtbank Assen

Week 11: e-bike parkeren en opladen bij Rechtbank Assen
116211-fietsparkeren-falcolevel-premium-etagerek-met-oplaadpunt-assen
Werk in uitvoering 18 mrt 2022

De e-bike wint jaar op jaar aan populariteit en elektrisch fietsen lijkt 'het nieuwe normaal'. Een elektrische fiets kost vaak rond de 2.000 euro. Een degelijk fietsenrek, waar de fiets diefstalveilig kan worden geparkeerd is dus wel een must. Als dan tegelijkertijd de e-bike ook nog eens opgeladen kan worden kan er eigenlijk geen excuus meer worden gevonden om niet de fiets te pakken! Bij de Rechtbank Assen installeerden de Falco monteurs deze week FalcoLevel Premium etage fietsenrekken met opaadpunt voor de e-bike.

Diefstalveilig

Dankzij de praktische aanbindbeugel kan de gebruiker de fiets diefstalveilig met een eigen (hang)slot vastketenen aan het fietsenrek. 

Moeiteloos fietsparkeren op 2 etages

Twee keer zoveel fietsen geparkeerd op hetzelfde oppervlak: in de zogenaamde etage fietsenrekken worden de fietsen zowel boven als onderin het fietsenrek geparkeerd. Op het bovenste niveau gaat fietsparkeren eenvoudig; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging moeiteloos terug geschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Ook aan de fietsen voor onderin parkeren is gedacht, hier is meer ruimte gemaakt voor de fietsen ten opzichte van het bovenste niveau. Dit voorkomt o.a. beschadiging van de fietsen.

Oplaadstation

Het oplaadstation is te gebruiken voor fietsen die geparkeerd staan in het onderste gedeelte. Om de oplaadunits op te laten vallen zijn ze gepoedercoat in RAL 6018, kleur groen. Op zoek naar andere modellen fietsparkeersystemen waarbij een oplaadpunt voor de e-bike geïntegreerd is? Klik hier voor de standaard mogelijkheden of vraag de mogelijkheden van zogenoemde 'specials'. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om de bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!