Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 1: fietsklemmen Montessorischool Rijswijk

Week 1: fietsklemmen Montessorischool Rijswijk
Week 1: fietsklemmen Montessorischool Rijswijk
Werk in uitvoering 8 jan 2021

Bij de Montessorischool in Rijswijk moest het aantal fietsparkeerplekken omhoog. Ook moest er een oplossing komen voor het netjes parkeren van het toenemend aantal bakfietsen.

In opdracht van Aannemer Van Gelder uit Elburg, verplaatste collega John de 10 bestaande fietsklemmen en monteerde 12 stuks nieuwe F-7 fietsklemmen met betonvoet. Na montage werd het geheel weer netjes herbestraat. De klemmen staan in een 45° stand en hebben een betonvoet van 30x30x30 cm, formaat stoeptegel. Acht van de klemmen zijn verder uit elkaar gezet ten opzichte van de andere klemmen en zijn dus geschikt voor de bakfietsen.

Hier kunt u meer lezen over fietsparkeren bij Falco!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!