Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 50: overkapping met schuttingdelen

Week 50: overkapping met schuttingdelen
109088 overkapping berging met schutting
Montage project van de week 11 dec 2020

Vorige week hebben onze monteurs een overkapping FalcoPlana geplaatst bij een autodealer in Den Bosch, De overkapping heeft een afmeting van 9 meter bij 3 meter en het dak bestaat uit ploycarbonaten profielplaten. De wand is bekleed met FSC® hardhouten open latwerk. De overkapping is voorzien van een dubbele deur aan de korte zijde van de overkapping. De overkapping wordt gebruikt als berging van materialen. Aansluitend aan de overkapping zijn 2 stuks wandafscheiding geplaatst van 5 meter lang en met een hoogte van 2,15 m. Deze schutting is ook bekleed met hardhouten open latwerk.

109088 overkapping berging met schutting
109088 overkapping berging met schutting
109088 overkapping berging met schutting
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!