Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 50: FalcoPlana, een ideale fietsoverkapping bij scholen

Week 50: FalcoPlana, een ideale fietsoverkapping bij scholen
131760 FalcoPlana Cobbenhagenmavo Tilburg
Montage project van de week 14 dec 2023

De Cobbenhagenmavo in Tilburg is een school voor vmbo met ongeveer 260 leerlingen. De meeste leerlingen komen met de fiets naar school. De oude, kleine fietsenstalling was niet meer toereikend. Daarom is er een nieuwe fietsenstalling geplaatst: een FalcoPlana van 5x10 meter.

Voordelen 

  • Geen wanden: De overkapping heeft geen wanden, waardoor er beter overzicht is te houden. Dit geeft een gevoel van veiligheid.
  • Stijlvolle uitstraling: De overkapping heeft een strak design met rechtopstaande staanders.
  • Aluzinc dakbedekking: De dakbedekking is standaard uitgevoerd met aluzinc profielplaten. Dit is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft.
  • Uitbreidbaar: De overkapping kan later altijd nog worden uitgebreid. Dit gebeurt dan met één of meerdere vakken van 5 meter.

Offerte

Op de productpagina van de FalcoPlana kunt in het blauwe vlak via de button Offerte aanvragen direct een offerte aanvragen voor dit product. Falco vraagt een aantal gegevens om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen . Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan 0546 55 44 44 voor een afspraak of gesprek met een productadviseur.

Schoolplein inrichting

Falco voert regelmatig projecten fietsoverkappingen, met of zonder fietsenrekken, uit voor schoolpleinen. Hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!