Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden

Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Montage project van de week 4 feb 2022

Bij de bouw van het nieuwe Gezondheidscentrum Zonnehoed in Wierden nam Loonbedrijf Dekker uit Vriezenveen het grondwerk voor haar rekening. Voor de inrichting van de buitenruimte rondom het Gezondheidscentrum schakelde Dekker de ervaring en expertise van Falco Straatmeubilair in: “Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving” is al sinds jaar en dag de missie!

Straatmeubilair

De FalcoSway buitenbank is een solide zitbank met FSC®-gecertificeerd hardhouten belatting. De staaldelen van deze bank zijn gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. Andere RAL-kleuren zijn uiteraard mogelijk! Ook verkrijgbaar zonder rugleuning. Op zoek naar andere modellen banken? Naast de traditionele buitenbanken vindt u in ons programma straatmeubilair: boombanken, picknicksets, zitelementen met of zonder plantenbakken etc. Neem contact op voor de vele mogelijkheden!

 

Fietsparkeren

De FalcoForce beugel is een nieuw model! Een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. Ook deze beugel is gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. De FalcoForce is ook verkrijgbaar met oplaadpunt; om de e-biker de mogelijkheid te geven om zijn of haar fiets op te laden. Falco biedt een ruim assortiment fietsaanleunbeugels met verschillende materialen en diverse formaten en vormen, deze productvariant is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!