Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 5: Royale fietsoverkapping in Roeselare, België

Week 5: Royale fietsoverkapping in Roeselare, België
133874 Royale fietsoverkapping Roeselare België
Montage project van de week 1 feb 2024

Afgelopen week is er bij Tomco in Roeselare, België, een royale dubbelzijdige fietsoverkapping geïnstalleerd. Deze overkapping, zonder extra staanders aan de buiten- en voorzijde, biedt extra ruimte voor het stallen van fietsen en zorgt voor een vlotte doorgang. De fietsoverkapping is beschikbaar in segmenten van ongeveer 4 meter breed, maar dankzij het modulaire ontwerp kan deze eindeloos worden uitgebreid. Bij Tomco beslaat de totale lengte van de overkapping maar liefst 12 meter!

Tomco heeft ervoor gekozen om aan één zijde zijwanden van hardhouten bekleding te plaatsen, terwijl aan de andere zijde bewust geen bekleding is aangebracht. Op deze manier wordt sociale controle gemaximaliseerd en integreert de overkapping zo natuurlijk mogelijk in de omgeving. Deze serie overkappingen biedt diverse opties voor wandbekleding, waarvoor u hier een overzicht kunt vinden. De bekleding wordt altijd bevestigd op een stalen frame.

Deze overkappingenserie is verkrijgbaar in verschillende modellen, naast de dubbelzijdige is er keuze uit een enkelzijdige uitvoering, een gesloten berging, of als luifel aan een muur.

Dankzij de dubbelzijdige opzet is het mogelijk om twee keer zoveel fietsen te parkeren. De dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken zijn vriendelijk voor voorwielen, ontworpen om zowel racefietsen als mountainbikes veilig te stallen. De FalcoSound is beschikbaar in diverse varianten, zoals een enkelzijdig rek, een rek met aanbindvoorziening voor extra beveiliging, een rek speciaal voor kratfietsen met alleen lage plaatsen, of een rek met oplaadvoorziening voor e-bikes.

Internationaal bedrijf

Het centrale kantoor voor alle Falco-vestigingen bevindt zich in Vriezenveen. Hier worden alle overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen ontworpen en vervaardigd. Voor u betekent dit een voordeel: één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen!

Vraag direct een offerte aan

Vraag nu via www.falco.nl een vrijblijvende offerte aan! Verkiest u persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op met 0546 55 44 44 voor een adviesgesprek met een productadviseur.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!