Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden

Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Montage project van de week 20 nov 2020

Onze monteurs hebben deze week overkappingen geplaatst bij SOVAK te Terheijden in opdracht van bouwbedrijf Peter Peters BV. In totaal zijn er twee FalcoLok-500 bergingen geplaatst. De overkappingen zijn op maat gemaakt en hebben een afmeting van 5 x 10 meter en 5 x 20 meter. Beide bergingen zijn voorzien van vier dubbele deuren.

FalcoLok-500

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok 500 ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. Bij de FalcoLok overkappingen kunnen veel soorten wandbekledingen worden toegepast. Het meest wordt gekozen voor open latwerk, zoals bij SOVAK Terheijden.

Op maat gemaakt

De overkappingen worden op maat gemaakt door onze productieafdeling. Ook kunnen specifieke wensen toegepast worden bij de overkappingen. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden zijn van de overkappingen? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs, zij helpen u graag verder.

107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!