Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden

Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Montage project van de week 1 okt 2021

Al jaren is Falco de vaste leverancier van overkappingen bij autodealer Wensink. Indien men een overkapping nodig wordt per vestiging samen met de Falco projectadviseur bekeken welke overkapping het meest geschikt is. Meestal wordt dan gekozen voor de multifunctionele FalcoGrand overkappingDe overkappingen van Falco worden bij Wensink voornamelijk gebruikt als bergingsruimte voor containers of als fietsenstalling.

Afgelopen week was het de beurt aan de vestiging in Leeuwarden. De overkapping heeft een breedte van ca. 15 meter, een diepte van ca. 4,5 meter en een hoogte van ca. 2,8 meter. De overkapping bestaat uit twee gedeeltes: een open gedeelte en een, met dubbele draaideur, af te sluiten berging. De wanden zijn bekleed met hardhouten latten en het dak is van aluzinc profielplaten.

Op onze website kunt u een offerte aanvraag formulier invullen van de gewenste overkapping , zodat u een gedetailleerde offerte ontvangt. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met onze afdeling Verkoop voor advies (0546 55 44 44, info@falco.nl).

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!