Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 3: Fietsen parkeren en opladen op bedrijfsterrein

Week 3: Fietsen parkeren en opladen op bedrijfsterrein
106177 fietsoverkapping fietsenrek met oplaadpunt
Montage project van de week 17 jan 2020

In opdracht van Vosselman Buiten heeft Falco bij Knipidee in Almere een fietsoverkapping FalcoLok 300 geplaatst.  Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit een startvak en twee aanbouwvakken. De bekleding van de achterzijde en de kopwanden bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten open latwerk. In het midden van de achterwand is een doorgang van 200 cm. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en de dakrand wordt thermisch verzinkt om een lange levensduur te garanderen.

Samen met de fietsoverkapping zijn er ook drie FalcoSound fietsenrekken geleverd t.b.v. 27 plaatsen. Vier plaatsen zijn voorzien van oplaadpunten. 

Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

 

106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
106177 fietsoverkapping fietsenrek oplaadpunt
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!