Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging

Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Montage project van de week 22 jul 2022

Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en Stichting Vlietkinderen werden op maat gemaakte bergingen ontwikkeld voor Peuterspeelzaal De Lusthof en Buitenschoolse Opvang Stoer en Robuust in Voorburg. 

Op maat gemaakt

Een 'gewone' berging is uiteraard een prima alternatief, maar deze op maat gemaakte berging, welke geschikt is voor het parkeren van drie BSO bussen, biedt net dat beetje extra! De berging bij De Lusthof heeft namelijk drie compartimenten met elk een eigen af te sluiten deur. De deur is extra breed met 135 cm. In elk compartiment past precies één BSO bus. Bij Stoer en Robuust zal een berging voor vijf BSO bussen komen. 

Falco's overkappingen vindt u in heel Nederland en daarbuiten. Met fietsoverkappingen, transparante overkappingen, scootmobiel overkappingen, droogloopoverkappingen, overkappingen voor opslag of berging is Falco de specialist in overkappingen voor uw buitenterrein en openbare ruimte. Ook voor fietsenstallingen op maat bent u bij Falco aan het juiste adres!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!