Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden

Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Montage project van de week 2 jul 2021

Bij 't Veer in Wierden is een transparante fietsenstalling geplaatst. Er is voor de FalcoSaIl gekozen om zijn grote inloophoogte en diepte. Door de transparante wanden van polycarbonaat gaat de overkapping geheel op in de fraaie omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedercoat in RAL 6012, kleur zwartgroen.

Er staan geen fietsenrekken in het overkapping, toch kunnen er met gemak 4 fietsen geparkeerd worden. Toch op zoek naar fietsparkeersystemen? Falco is de specialist in fietsparkeren. Allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugelsfietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

De FalcoSail wordt vooral ingezet als fietsenstalling maar ook als rookzone of wachtruimte bij bijvoorbeeld bushaltes.

Falco’s  VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping op locatie en droegen zorg voor de herbestrating. Ook op zoek naar een kleine of grote fietsenstalling en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze projectadviseurs staan klaar om u te adviseren. Bel 0546 - 55 44 44, chat of mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!