Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 26: opbouw Tot de Nek in de Drek

Week 26: opbouw Tot de Nek in de Drek
Tot de Nek in de Drek Falco hinernis FalcoLok overkapping
Montage project van de week 28 jun 2019

Op dit moment bouwen onze monteurs de Falco-hindernis bij Tot de Nek in de Drek - Obstacle Run in Vriezenveen.

Falco is één van de hoofdsponsors van Tot de Nek in de Drek, de nummer 1 Beste Mudrun van Nederland. Tot de Nek in de Drek vindt plaats op zaterdag 6 juli en is een loop evenement voor jong en oud! Falco zal met 3 teams van 4 personen meelopen.

De Falco monteurs plaatsen er een speciaal voor dit evenemant ontworpen FalcoLok overkapping waar alle deelnemers van Tot de Nek in de Drek (ca. 6000!) doorheen/onderdoor lopen.Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen was het namelijk eenvoudig om en totaal nieuw product te ontwerpen. 

Tot de Nek in de Drek Falco hinernis FalcoLok overkapping
Tot de Nek in de Drek Falco hinernis FalcoLok overkapping
Tot de Nek in de Drek Falco hinernis FalcoLok overkapping
Tot de Nek in de Drek Falco hinernis FalcoLok overkapping
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!