Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 27: Compact fietsparkeren bij nieuwe studentenwoningen

Week 27: Compact fietsparkeren bij nieuwe studentenwoningen
90376 montage etagerek dubbellaags fietsparkeren FalocLevel Premium+
Montage project van de week 5 jul 2019

Bot Bouw realiseert op dit moment  351 studenten- en startersappartementen in de Delflandpleinbuurt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, als onderdeel van het plan ‘Zuidblok’ aan de Vlaardingenlaan. Falco is gevraagd om de fietsparkeervoorzieningen te verzorgen.

In totaal kunnen er uiteindelijk bijna 500 fietsen geparkeerd worden. Deze week zijn de eerste fietsenrekken geplaatst, de rest volgt later dit jaar.

Etagerekken FalcoLevel Premium+

Voor plekken waar veel fietsen geparkeerd moeten worden maar waar de ruimte beperkt is, is dubbellaags parkeren een oplossing. In ons etagerek FalcoLevel Premium+ kunnen fietsen makkelijk op de tweede etage geparkeerd worden.

FalcoMaat fietslift

Naast de etagerekken zijn er ook 14 stuks FalocMaat fietsliften geleverd. FalcoMaat is net als FalcoLevel Premium+ ook een compact, ruimtebesparend fietsparkeersysteem.  FalcoMaat heeft inmiddels een redesign ondergaan, bekijk afbeeldingen en de productdemo op onze website.

FalcoSound fietsenrek

In de fietsparkeergarage zijn ook enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound geplaatst; voor 4, 5 en 8 plaatsen. FalcoSound is een hoog/ laag fietsenrek dat door de vorm van de wielbeugels erg vriendelijk is voor het voorwiel.

montage etagerek dubbellaags fietsparkeren FalocLevel Premium+
montage etagerek dubbellaags fietsparkeren FalocLevel Premium+ staanders
montage compact fietsparkeren FaloMaat fietslift verticaal
montage fietsparkeren fietsenrek FalcoSound
montage etagerek dubbellaags fietsparkeren FalocLevel Premium+
montage fietsparkeren fietslift compact verticaal FalcoMaat
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!