Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten

Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten
103690 overkapping scooterberging
Montage project van de week 24 jun 2019

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed heeft Falco een op maat gemaakte FalcoLok 600 geleverd aan appartementencomplex Harvest. De overkapping wordt gebruikt als scooterberging.

De overkapping bestaat uit een dak van aluzinc profielplaten en is bekleed met open latwerk van FSC gecertificeerd hardhout. De overkapping is voorzien van een draaideur met deurbegrenzer met ketting en drukveer.
De constructie van de fietsenberging is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei.

Er zijn 15 wandcontactdozen gemonteerd aan het stalen frame van de FalcoLok, deze zijn bedoeld om scooters op te laden. Tevens heeft Falco deze overkapping voorzien van LED verlichting en bewegingsmelder met kabeldoos.

Falco monteurs hebben de overkapping geplaatst en ook zorg gedragen voor de herbestrating.

 

 

103690 overkapping scooterberging
103690 overkapping scooterberging
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!