Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 17: Fietsenrekken in kleur!

Week 17: Fietsenrekken in kleur!
Week 17: Fietsenrekken in kleur!
Montage project van de week 28 apr 2023

Voor de gemeente Noordoostpolder zijn in het centrum van Emmeloord 10 fietsenrekken geplaatst uit de serie Ideaal 2.0. Het Ideaal 2.0 fietsenrek is mooi en kwalitatief en zorgt voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Ook fietsen met een bredere band tot 55 mm kunnen geparkeerd worden in dit rek. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets tegen beschadiging.

Kleur

Net als alle fietsenrekken uit het programma is ook de Ideaal 2.0 thermisch verzinkt. Daarna zijn de rekken voor Emmeloord gecoat in Noir Sablé 2200. Bent u op zoek naar een fietsenrek dat opvalt door een felle kleur, of gepoedercoat is in de huiskleur van uw bedrijf? Wilt u dat het oplaadpunt van een fietsenrek extra opvalt? Falco ontwerpt en produceert al haar fietsparkeersystemen|, maar ook het poedercoaten gebeurt in eigen beheer in onze vestiging in Vriezenveen! Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. Hieronder vindt u diverse voorbeelden van fietsenrekken in kleur.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!