Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 15: Fietsberging met wanden van damwand

Week 15: Fietsberging met wanden van damwand
Week 15: Fietsberging met wanden van damwand
Montage project van de week 13 apr 2023

Woonzorgcentrum Ter Weel, gelegen in het centrum van Goes in Zeeland, biedt verpleeghuiszorg aan zowel residentiële cliënten als cliënten die gebruik maken van dagbesteding. Voorheen werden de fietsen van zowel bezoekers als medewerkers blootgesteld aan de elementen, maar er is recentelijk een overdekte fietsenstalling geïnstalleerd om deze situatie te verhelpen. De keuze viel op een FalcoLok-300 berging van maar liefst 28 meter lang, die plaats biedt aan 63 fietsen die netjes kunnen worden geparkeerd in de Ideaal 2.0 fietsenrekkenDeze rekken zijn voorzien van rubberen hulzen om de voorvork van de fietsen te beschermen tegen beschadiging.

Flexibele overkapping

De FalcoLok is een bijzondere overkapping en een van de meest populaire bergingen van Falco. Deze overkapping onderscheidt zich niet alleen door zijn robuuste en stabiele constructie, maar ook door de diverse opties voor wandafwerking. Voor het project bij Stichting Zorggroep Ter Weel werd er gekozen voor damwandplaten met een RAL 7001 gepoedercoate afwerking als wandbekleding. Meer informatie over de verschillende soorten wandbekleding die beschikbaar zijn, is hier te vinden..

Complete overkapping

De fietsenstalling kan worden afgesloten met een enkele deur die is voorzien van een stormketting en deurdranger. Bovendien is de overkapping uitgerust met LED-verlichting die wordt geactiveerd door middel van een bewegingssensor. Voor degenen die hun e-bike willen opladen, zijn er wandcontactdozen geïnstalleerd. Als je op zoek bent naar fietsenrekken met ingebouwde oplaadpunten, bekijk dan ons assortiment hier.

Overkapping voor uw zorginstelling?

Als u een overkapping wilt voor uw locatie, neem dan contact op met Falco voor een op maat gemaakt advies. Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om u te helpen, zelfs op locatie! Bel ons op 0546 55 44 44 of stuur een e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt ook ons Pinterest-bord " Buitenterrein Zorginstelling inrichten" bekijken voor nog meer inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!