Back to top
Tawk.to

XL afvalbak voor centrum Eindhoven

Home Projecten XL afvalbak voor centrum Eindhoven

In de gemeente Eindhoven zijn al diverse afvalbakken in de uitvoering FalcoJona geplaatst. Op verzoek is er nu ook een uitvoering gemaakt met een inhoud van 100 liter voor de drukke locaties in de gemeente waar meer kans is op zwerfvuil.

De FalcoJona is een stevige afvalbak en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de gemeente Eindhoven maakte Falco een uitvoering met maar liefst 100 liter inhoud! Deze afvalbak is hiermee een uitkomst voor drukke locaties zoals in stadscentra waar veel mensen zich verzamelen. De afvalbak is dubbelzijdig uitgevoerd en heeft daarmee aan twee zijden een inworpopening. Door deze in het midden van de loopstroom te plaatsen kan men er aan twee zijden afval ingooien. 

Materiaal afvalbak

De FalcoJona afvalbak is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar.

Daarnaast is de binnenbak optioneel in aluminium verkrijgbaar, dit maakt de binnenbak een stuk lichter.

De omlijsting van de afvalbak is van ronde buis uit staal en wordt standaard thermisch verzinkt. De omlijstende buis kan op kleur worden gebracht net als de bak, met een Ral-kleur naar keuze ( ruim 190 kleurmogelijkheden).

Uitvoeringen FalcoJona afvalbak

Meer informatie over de FalcoJona afvalbak 100 liter?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!