Back to top
Tawk.to

XL afvalbak voor centrum Eindhoven

Home Projecten XL afvalbak voor centrum Eindhoven

In de gemeente Eindhoven zijn al diverse afvalbakken in de uitvoering FalcoJona geplaatst. Op verzoek is er nu ook een uitvoering gemaakt met een inhoud van 100 liter voor de drukke locaties in de gemeente waar meer kans is op zwerfvuil.

De FalcoJona is een stevige afvalbak en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de gemeente Eindhoven maakte Falco een uitvoering met maar liefst 100 liter inhoud! Deze afvalbak is hiermee een uitkomst voor drukke locaties zoals in stadscentra waar veel mensen zich verzamelen. De afvalbak is dubbelzijdig uitgevoerd en heeft daarmee aan twee zijden een inworpopening. Door deze in het midden van de loopstroom te plaatsen kan men er aan twee zijden afval ingooien. 

Materiaal afvalbak

De FalcoJona afvalbak is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal, de binnenbak is van sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaar.

Daarnaast is de binnenbak optioneel in aluminium verkrijgbaar, dit maakt de binnenbak een stuk lichter.

De omlijsting van de afvalbak is van ronde buis uit staal en wordt standaard thermisch verzinkt. De omlijstende buis kan op kleur worden gebracht net als de bak, met een Ral-kleur naar keuze ( ruim 190 kleurmogelijkheden).

Uitvoeringen FalcoJona afvalbak

Meer informatie over de FalcoJona afvalbak 100 liter?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!