Back to top
Tawk.to

Uitbreiding FalcoGamma overkapping met hardhout

Home Projecten Uitbreiding FalcoGamma overkapping met hardhout

Voor SB stadsreiniging Almere is de FalcoGamma fietsoverkapping uitgebreid met hardhouten zijwanden. Een bijzondere uitbreiding voor de fietsoverkapping die normaal gesproken met transparante bekleding wordt uitgevoerd!

De uitbreiding bestaat uit een extra aanbouwelement met een lengte van ca. 100 cm. De overkapping is voorzien met, in totaal, 4 kopwanden bekleed met hardhouten open latwerk en beiden voorzijde (100 cm) ook bekleed met hardhouten open latwerk.

De uitbreiding is ook voorzien van een enkele draaideur links en rechts.

Meer weten over de FalcoGamma overkappingen?

Falco overkappingen uitbreiden?

Heeft u al een overkapping van Falco staan en wilt u uitbreiden of aanpassen aan de eisen van de moderne tijd? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij adviseren u graag. Ook mogelijk op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!