Back to top
Tawk.to

Uitbreiding FalcoGamma overkapping met hardhout

Home Projecten Uitbreiding FalcoGamma overkapping met hardhout

Voor SB stadsreiniging Almere is de FalcoGamma fietsoverkapping uitgebreid met hardhouten zijwanden. Een bijzondere uitbreiding voor de fietsoverkapping die normaal gesproken met transparante bekleding wordt uitgevoerd!

De uitbreiding bestaat uit een extra aanbouwelement met een lengte van ca. 100 cm. De overkapping is voorzien met, in totaal, 4 kopwanden bekleed met hardhouten open latwerk en beiden voorzijde (100 cm) ook bekleed met hardhouten open latwerk.

De uitbreiding is ook voorzien van een enkele draaideur links en rechts.

Meer weten over de FalcoGamma overkappingen?

Falco overkappingen uitbreiden?

Heeft u al een overkapping van Falco staan en wilt u uitbreiden of aanpassen aan de eisen van de moderne tijd? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij adviseren u graag. Ook mogelijk op locatie! Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!