Back to top
Tawk.to

Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Home Projecten Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Er blijft behoefte aan goede en veilige fietsparkeersystemen. Fietsers willen graag hun fiets op een veilige manier kunnen stallen. Daarom zijn er in Heerenveen ruim 400 fietsparkeerplaatsen in een nieuwe woonwijk gecreëerd met fietsstandaards van Falco uit de Triangel-serie.

De fietsparkeersystemen uit de Triangelserie bestaan uit drie modellen; twee fietsstandaards en een fietsaanleunbeugel. In Heerenveen heeft men gekozen voor de Triangel-10.

De fietsstandaard Triangel-10 heeft een gebogen staander met aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard maakt als het ware een buiging naar de fietser, waardoor de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden. Hierdoor kan de fiets veiliger geparkeerd worden. De fietsstandaard Triangel-10 is ook leverbaar in een dubbelzijdige uitvoering met 4 plaatsen of een uitvoering met één plaats hoog.

Meer informatie over de Triangel-10 fietsstandaard


In totaal zijn er 413 fietsstandaards geplaatst om veilige en betrouwbare fietsparkeerplaatsen te creëren.
 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!