Back to top
Tawk.to

Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Home Projecten Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Er blijft behoefte aan goede en veilige fietsparkeersystemen. Fietsers willen graag hun fiets op een veilige manier kunnen stallen. Daarom zijn er in Heerenveen ruim 400 fietsparkeerplaatsen in een nieuwe woonwijk gecreëerd met fietsstandaards van Falco uit de Triangel-serie.

De fietsparkeersystemen uit de Triangelserie bestaan uit drie modellen; twee fietsstandaards en een fietsaanleunbeugel. In Heerenveen heeft men gekozen voor de Triangel-10.

De fietsstandaard Triangel-10 heeft een gebogen staander met aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard maakt als het ware een buiging naar de fietser, waardoor de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden. Hierdoor kan de fiets veiliger geparkeerd worden. De fietsstandaard Triangel-10 is ook leverbaar in een dubbelzijdige uitvoering met 4 plaatsen of een uitvoering met één plaats hoog.

Meer informatie over de Triangel-10 fietsstandaard


In totaal zijn er 413 fietsstandaards geplaatst om veilige en betrouwbare fietsparkeerplaatsen te creëren.
 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!