Back to top
Tawk.to

Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Home Projecten Triangel fietsstandaards in Heerenveen

Er blijft behoefte aan goede en veilige fietsparkeersystemen. Fietsers willen graag hun fiets op een veilige manier kunnen stallen. Daarom zijn er in Heerenveen ruim 400 fietsparkeerplaatsen in een nieuwe woonwijk gecreëerd met fietsstandaards van Falco uit de Triangel-serie.

De fietsparkeersystemen uit de Triangelserie bestaan uit drie modellen; twee fietsstandaards en een fietsaanleunbeugel. In Heerenveen heeft men gekozen voor de Triangel-10.

De fietsstandaard Triangel-10 heeft een gebogen staander met aan het uiteinde twee aanbindogen. De fietsstandaard maakt als het ware een buiging naar de fietser, waardoor de fiets zonder moeite aan het oog vastgezet kan worden. Hierdoor kan de fiets veiliger geparkeerd worden. De fietsstandaard Triangel-10 is ook leverbaar in een dubbelzijdige uitvoering met 4 plaatsen of een uitvoering met één plaats hoog.

Meer informatie over de Triangel-10 fietsstandaard


In totaal zijn er 413 fietsstandaards geplaatst om veilige en betrouwbare fietsparkeerplaatsen te creëren.
 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!