Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair; ook in de vorm van plantenbakken

Home Projecten Straatmeubilair; ook in de vorm van plantenbakken

Ontwerp, productie, op maat maken en monteren, Falco levert een heel scala straatmeubilair waarmee u uw bedrijventerrein in z’n geheel mee kunt inrichten. In Grave heeft Falco bijvoorbeeld twee FalcoBloc plantenbakken, een afvalbak, Bowler afzetpalen en een bank geplaatst.

Plantenbakken

De plantenbakken in Grave zijn van gemaakt van metaal in combinatie met FSC-gecertificeerde houten bekleding. Falco heeft verschillende plantenbakken in het scala straatmeubilair, variërend in kleur, model en materiaal. Mooi om te zien en voor meer groen in het straatbeeld.

Ontwerp plantenbakken

Ook het ontwerp van de plantenbakken gaat steeds meer een rol spelen, dat zie je terug in het straatbeeld waar het uiterlijk van de plantenbakken ook steeds belangrijker wordt.

De plantenbakken van Falco zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken:
Bekijk hier alle plantenbakken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!