Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair; ook in de vorm van plantenbakken

Home Projecten Straatmeubilair; ook in de vorm van plantenbakken

Ontwerp, productie, op maat maken en monteren, Falco levert een heel scala straatmeubilair waarmee u uw bedrijventerrein in z’n geheel mee kunt inrichten. In Grave heeft Falco bijvoorbeeld twee FalcoBloc plantenbakken, een afvalbak, Bowler afzetpalen en een bank geplaatst.

Plantenbakken

De plantenbakken in Grave zijn van gemaakt van metaal in combinatie met FSC-gecertificeerde houten bekleding. Falco heeft verschillende plantenbakken in het scala straatmeubilair, variërend in kleur, model en materiaal. Mooi om te zien en voor meer groen in het straatbeeld.

Ontwerp plantenbakken

Ook het ontwerp van de plantenbakken gaat steeds meer een rol spelen, dat zie je terug in het straatbeeld waar het uiterlijk van de plantenbakken ook steeds belangrijker wordt.

De plantenbakken van Falco zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken:
Bekijk hier alle plantenbakken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!