Back to top
Tawk.to

Schoolplein schoon met rokersoverkapping Navajo

Home Projecten Schoolplein schoon met rokersoverkapping Navajo

In Purmerend houdt het Horizon College haar schoolplein schoon en biedt een overkapte locatie voor rokers. Met een afvalbak en FalcoSwing banken is de inrichting van de rokersoverkapping helemaal compleet.

Rokersoverkapping op maat

Falco maakte voor het college in Purmerend de Navajo rokersoverkapping op maat. De overkapping wordt standaard uitgevoerd zonder wanden maar voor het Horizon College is de Navajo speciaal ontworpen met zijwanden. De rokersoverkapping is uitgevoerd met zijwanden van gehard veiligheidsglas.

De afmetingen aan de voorkant van de rokersoverkapping zijn aangepast zodat er een entree gecreëerd wordt. Zo ontstaat er een rokersoverkapping die mooi is om te zien en functioneel.

Lange levensduur

Falco's overkappingen worden standaard thermisch verzinkt, overigens alle stalen onderdelen, waardoor de levensduur van de overkappingen aanzienlijk wordt verlengd. Poedercoating biedt extra bescherming en brengt allerlei mogelijkheden met zich mee voor het vormgeven van producten. De Navajo rokersoverkapping is hier gepoedercoat in verkeersrood, ralkleur 3020.

Compleet

De inrichting van de rokersoverkapping is gecompleteerd door de bankjes en de afvalbak die Falco maakt in onze vestiging in Vriezenveen. De FalcoSwing bankjes zijn al jaren een succesvolle serie straatmeubilair en worden al veel toegepast op bijvoorbeeld schoolpleinen. Deze banken zijn namelijk vandalismebestendig en door de halfronde banksteun krijgt de FalcoSwing bank net een extra uitstraling. 

Uw partner voor buiteninrichting

Met Falco's ontwerpers en productiecapaciteit zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp tot productie en plaatsing. Met de service en garantie van 24 maanden kunt u altijd bij Falco terecht, naast rokersoverkappingen en straatmeubilair, voor uw gehele buiteninrichting.

Voor een mooiere buitenwereld.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!