Back to top
Tawk.to

Project Falco-vertegenwoordiging Ierland

Home Projecten Project Falco-vertegenwoordiging Ierland

Als onderdeel van het ‘Cycle Programme' voor Dunlaoghaire Rathdown County Council, heeft Falco's vertegenwoordiger in Ierland een aantal fietsenstallingen geplaatst. Voor maximaal 88 fietsen staat de FalcoGamma Hi fietsenstalling met fietsaanleunbeugels op vier verschillende locaties verspreid in Dublin.

Dunlaoghaire Rathdown County Council is toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit fietsvoorzieningen in de hele provincie. Om dit doel te bereiken werkt de Council momenteel aan een beoordeling over het fietsnetwerk, waarbij een formeel netwerk van fietsroutes wordt gemaakt en helpt om investeringen te concentreren op gebieden die hier het meeste baat bij hebben. Ook heeft de Council een zogenaamd 'Cycle Policy' aangenomen dat ontwikkelingspunten vastlegt op het gebied van fietsvoorzieningen waaronder fietsparkeren.

Redenen voor het kiezen van de Falco fietsaanleunbeugel en de FalcoGamma Hi fietsenstallingen?

De Council vindt de Falco fietsaanleunbeugels de meest robuuste en betrouwbare fietsleunbeugels. Zij hebben een vergelijk gemaakt waaruit bleek dat deze fietsbeugels meer vandalismebestendig zijn.

Doordat de FalcoGamma fietsenstalling geen zijpaneel heeft vermindert het de kans op graffiti en vandalisme. Met de dubbelzijdige variant kan er met de fiets aan twee zijdes geparkeerd worden.

De County Council was erg tevreden over de dienstverlening van Falco's vertegenwoordiger in Ierland aangaande locatiebezoeken, beschikbaarheid van tekeningen over de betreffende producten, de technische kennis en uiteindelijke montage van de fietsenstallingen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!