Back to top
Tawk.to

Overkappingen en fietsenrekken voor gezondheidscentrum

Home Projecten Overkappingen en fietsenrekken voor gezondheidscentrum

Kloos2 heeft voor Gezondheidscentrum Veldpoort het monumentale Janninkcomplex getransformeerd tot nieuw gezondheidscentrum.

Het gezondheidscentrum, dat grotendeels op de begane grond is ontwikkeld, had behoefte aan een overdekte fietsenstalling met ruimte voor 36 fietsen van bezoekers. Tevens was er behoefte aan een personeelsruimte met capaciteit voor 22 fietsen en een bergruimte voor een aantal containers.

Overkappingen

Men heeft gekozen voor FalcoLok 500 combi overkappingen. De stalling voor bezoekers is aan 1 zijde open en dus makkelijk toegankelijk.  De ruimte voor bezoekers is helemaal dicht en kan worden afgesloten met een deur.

De constructie van de FalcoLok 500 is opgebouwd uit stalen dakframes met een rondom lopende goot en een fraaie boeg. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. De stalen wandframe is bekleed met open latwerk van FSC gecertificeerd hardhout.

Fietsenrekken

Om de fietsen te parkeren in de fietsenoverkapping is gekozen voor enkelzijdige fietsenrekken FalcoSound met 4 en 6 plaatsen. FalcoSound is geschikt voor allerlei soorten fietsen en door de bijzondere vorm van de wielbeugels is dit fietenrek erg vriendelijk voor het voorwiel

Onze projectadviseurs denken graag met u mee over de beschikbare ruimte en het gewenste aantal fietsparkeerplaatsen. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkappingen worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!