Back to top
Tawk.to

Ingerichte rokersunit voor Van der Pol & Zonen

Home Projecten Ingerichte rokersunit voor Van der Pol & Zonen

Het bedrijf Van der Pol en Zonen in Aalburg, specialist in basisdegen, was op zoek naar een ruimte waarin medewerkers droog hun pauze kunnen doorbrengen. Tegen een buitenmuur van het bedrijf, parallel aan de oprijlaan, plaatsten Falco monteurs een volledig ingerichte buitenberging.

Buitenberging FalcoLok-250

Bij de FalcoLok serie is er veel keuze wat betreft wandbekleding. Van der Pol koos voor wandelementen met veiligheidsglas; zo is de rokersunit niet dominant aanwezig. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. De FalcoLok-250 is afsluitbaar met een deur aan de korte zijde. De deur op een andere plek is uiteraard ook mogelijk!

Afmeting rokersoverkapping zoals afgebeeld:

  • Breedte ca. 400 cm
  • Diepte ca. 250 cm
  • Hoogte ca. 210/225 cm

Compleet

De inrichting van de rokersunit is gecompleteerd door een FalcoJona afvalbak met een inhoud van 50 liter. Een afvalbak met een strak design. Voorzien van een binnenbak, die middels een deur met veiligheidsslot geleegd kan worden. De binnenbak heeft 2 handvaten om het legen te vereenvoudigen.

De twee FalcoBloc banken zonder rug zijn strakke en solide banken. Een combinatie van thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hout. De FalcoBloc is ook verkrijgbaar met rugleuning.

Tot slot heeft deze rokersunit twee asbakken. Één asbak is gemonteerd op de gemetselde buitenmuur en één asbak is gemonteerd tegen een staander van de berging. Met een 3-kantsleutel is de asbak makkelijk te legen.

Bedrijventerrein inrichten?

Wilt u een rokersunit op uw terrein? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!