Back to top
Tawk.to

Ingerichte rokersunit voor Van der Pol & Zonen

Home Projecten Ingerichte rokersunit voor Van der Pol & Zonen

Het bedrijf Van der Pol en Zonen in Aalburg, specialist in basisdegen, was op zoek naar een ruimte waarin medewerkers droog hun pauze kunnen doorbrengen. Tegen een buitenmuur van het bedrijf, parallel aan de oprijlaan, plaatsten Falco monteurs een volledig ingerichte buitenberging.

Buitenberging FalcoLok-250

Bij de FalcoLok serie is er veel keuze wat betreft wandbekleding. Van der Pol koos voor wandelementen met veiligheidsglas; zo is de rokersunit niet dominant aanwezig. Bovendien is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. De FalcoLok-250 is afsluitbaar met een deur aan de korte zijde. De deur op een andere plek is uiteraard ook mogelijk!

Afmeting rokersoverkapping zoals afgebeeld:

  • Breedte ca. 400 cm
  • Diepte ca. 250 cm
  • Hoogte ca. 210/225 cm

Compleet

De inrichting van de rokersunit is gecompleteerd door een FalcoJona afvalbak met een inhoud van 50 liter. Een afvalbak met een strak design. Voorzien van een binnenbak, die middels een deur met veiligheidsslot geleegd kan worden. De binnenbak heeft 2 handvaten om het legen te vereenvoudigen.

De twee FalcoBloc banken zonder rug zijn strakke en solide banken. Een combinatie van thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hout. De FalcoBloc is ook verkrijgbaar met rugleuning.

Tot slot heeft deze rokersunit twee asbakken. Één asbak is gemonteerd op de gemetselde buitenmuur en één asbak is gemonteerd tegen een staander van de berging. Met een 3-kantsleutel is de asbak makkelijk te legen.

Bedrijventerrein inrichten?

Wilt u een rokersunit op uw terrein? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!