Back to top
Tawk.to

Industriële FalcoLok in Rotterdam

Home Projecten Industriële FalcoLok in Rotterdam

Voor Exxon Mobile in Rotterdam is deze FalcoLok geplaatst. De populaire overkapping is op allerlei manieren te plaatsen, hier in de vorm van een fietsenstalling. De serie FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook behoorlijk flexibel. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Fietsplaatsen
Per beginvak van 500x398 cm kunt u maximaal 20 fietsen kwijt bij plaatsing van hoog en laag 37,5 cm. In de FalcoLok zijn fietsrekken van de serie A11 geplaatst.

Wandbekleding overkapping
Bij deze serie heeft u vele wandkeuzes. Het meest toegepast worden aluzinc damwandplaat en open latwerk van hardhout. Steeds meer wordt deze nog steeds tijdloze overkapping uitgevoerd met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, volkunststof panelen, horizontale beplating, polycarbonaat, FCS gecertificeerd hout en houten overlap schroten. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Flexibele overkapping
Binnen de serie FalcoLok wordt de basis gevormd door het beginvak artikelnr. 27.203.000 van 500x398 cm. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken in de diepte, artikelnr. 27.213.000, vergroot worden met steeds 398 cm. Dit kan onbeperkt plaatsvinden.

Wilt u een overkapping op maat? Neem dan contact op met één van onze productadviseurs en bel: 0546 55 44 44.

Voor een mooiere buitenwereld.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!