Back to top
Tawk.to

Industriële FalcoLok in Rotterdam

Home Projecten Industriële FalcoLok in Rotterdam

Voor Exxon Mobile in Rotterdam is deze FalcoLok geplaatst. De populaire overkapping is op allerlei manieren te plaatsen, hier in de vorm van een fietsenstalling. De serie FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok ook behoorlijk flexibel. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Fietsplaatsen
Per beginvak van 500x398 cm kunt u maximaal 20 fietsen kwijt bij plaatsing van hoog en laag 37,5 cm. In de FalcoLok zijn fietsrekken van de serie A11 geplaatst.

Wandbekleding overkapping
Bij deze serie heeft u vele wandkeuzes. Het meest toegepast worden aluzinc damwandplaat en open latwerk van hardhout. Steeds meer wordt deze nog steeds tijdloze overkapping uitgevoerd met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, volkunststof panelen, horizontale beplating, polycarbonaat, FCS gecertificeerd hout en houten overlap schroten. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Flexibele overkapping
Binnen de serie FalcoLok wordt de basis gevormd door het beginvak artikelnr. 27.203.000 van 500x398 cm. Deze kan vervolgens via zijwanden, kopwanden, looppadafsluitingen en deuren afgebouwd worden. Vervolgens kan dit systeem via aanbouwvakken in de diepte, artikelnr. 27.213.000, vergroot worden met steeds 398 cm. Dit kan onbeperkt plaatsvinden.

Wilt u een overkapping op maat? Neem dan contact op met één van onze productadviseurs en bel: 0546 55 44 44.

Voor een mooiere buitenwereld.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!