Back to top
Tawk.to

Herinrichting centrum met boombeschermers en fietsparkeervoorziening

Home Projecten Herinrichting centrum met boombeschermers en fietsparkeervoorziening

In Bovensmilde is een deel van het stadscentrum opnieuw ingericht met straatmeubilair, boombescherming en fietsparkeervoorzieningen van Falco. In samenwerking met Schonewille GWW maakte Falco een zeshoekige bank, boombeugels en fietsenrekken.

De bank komt uit de FalcoSwing serie en wordt als zeshoek geplaatst. Daarnaast zijn er elf FalcoRing boombeugels geplaatst om het jonge groen te beschermen. Aanvullend zijn er ook zeven enkelzijdige fietsenrekken geplaatst. Hiermee worden in totaal 35 fietsparkeerplaatsen gecreëerd.

Serie FalcoSwing

De FalcoSwing is een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren. Vrijstaand, vierkant, zeshoekige opstelling met tafel, met of zonder rugleuning etc. Met behulp van de diverse beschikbare onderdelen kan men ieder plein of park voorzien van een ‘swingende’ bank met of zonder rugleuning. De kenmerkende halfronde steunen zijn een terugkerend element in deze serie buitenmeubilair. Al het hout in deze serie is FSC® gecertificeerd..Bekijk hier de FalcoSwing zonder rugleuning.

Boombeugels

Deze boomring rust op vier staanders en creëert zo een beschermende omgeving voor de boom. Deze boomring werkt ook prima als waarschuwingsteken bij parkeerplaatsen die omringd zijn door bomen, dit voorkomt beschadigingen aan bomen en aan auto’s.
Poedercoating is mogelijk in elke standaard RAL- kleur waardoor de boomring juist een opvallend kleurtje gegeven kan worden of passend in de omgeving. 


Voor een herinrichting in uw gemeente, neem contact op met één van onze productadviseurs voor een advies op maat. Bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!