Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland

Home Projecten Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland

Onze dochteronderneming Falco GmbH heeft een mooi project gerealiseerd bij het grote Duitse mediabedrijf Aschendorff.

Steeds meer werknemers van Aschendorff  gebruiken de fiets als vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Veel Aschendorff medewerkers hebben gebruik gemaakt van de voordelige regeling om een fiets aan te schaffen via het werk. Vooral op zonnige dagen bleek dat er te weinig ruimte was om alle fietsen netjes te parkeren.

Nieuwe fietsenrekken

De afdelingen Faciliteit en Beheer & Inkoop hebben half september onderzoek gedaan naar nieuwe fietsenrekken en zijn zo bij Falco uitgekomen. Na een bezoek aan Vriezenveen waren ze overtuigd van de kwaliteit van fietsparkeersystemen Ideaal 2.0 en de FalcoLevel Eco. Fietsenrek Ideaal 2.0 is verkrijgbaar in verschillende varianten. Aschendorff heeft gekozen voor een aantal enkelzijdige rekken met een h.o.h. ruimte van 40 cm en een aantal dubbelzijdige rekken. De wielbeugel van het fietsenrek Ideaal 2.0 heeft een ruime insteekbreedte waardoor ook fietsen met een bredere band en voorvork goed geparkeerd kunnen worden. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk en ruimtebesparend fietsparkeersysteem. Het systeem is gebruiksvriendelijk door de aanwezige gasdrukveer waardoor ook parkeren op het bovenste niveau eenvoudig is. Het handvat is iets aangepast en voorzien van rode tape.

In totaal kunnen er nu 100 fietsen geparkeerd worden, dit is een toename van het aantal plekken met 10%.

Fietsparkeren bij bedrijven

Falco levert veel producten aan bedrijven, niet alleen fietsenrekken, maar ook fietsoverkappingen. Bekijk ons Pinterest bord “Bedrijventerrein Inrichten” 

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!