Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland

Home Projecten Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland

Onze dochteronderneming Falco GmbH heeft een mooi project gerealiseerd bij het grote Duitse mediabedrijf Aschendorff.

Steeds meer werknemers van Aschendorff  gebruiken de fiets als vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Veel Aschendorff medewerkers hebben gebruik gemaakt van de voordelige regeling om een fiets aan te schaffen via het werk. Vooral op zonnige dagen bleek dat er te weinig ruimte was om alle fietsen netjes te parkeren.

Nieuwe fietsenrekken

De afdelingen Faciliteit en Beheer & Inkoop hebben half september onderzoek gedaan naar nieuwe fietsenrekken en zijn zo bij Falco uitgekomen. Na een bezoek aan Vriezenveen waren ze overtuigd van de kwaliteit van fietsparkeersystemen Ideaal 2.0 en de FalcoLevel Eco. Fietsenrek Ideaal 2.0 is verkrijgbaar in verschillende varianten. Aschendorff heeft gekozen voor een aantal enkelzijdige rekken met een h.o.h. ruimte van 40 cm en een aantal dubbelzijdige rekken. De wielbeugel van het fietsenrek Ideaal 2.0 heeft een ruime insteekbreedte waardoor ook fietsen met een bredere band en voorvork goed geparkeerd kunnen worden. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk en ruimtebesparend fietsparkeersysteem. Het systeem is gebruiksvriendelijk door de aanwezige gasdrukveer waardoor ook parkeren op het bovenste niveau eenvoudig is. Het handvat is iets aangepast en voorzien van rode tape.

In totaal kunnen er nu 100 fietsen geparkeerd worden, dit is een toename van het aantal plekken met 10%.

Fietsparkeren bij bedrijven

Falco levert veel producten aan bedrijven, niet alleen fietsenrekken, maar ook fietsoverkappingen. Bekijk ons Pinterest bord “Bedrijventerrein Inrichten” 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!